Ostatní články

Soutěž o Trail Hunter kolo

Ve spolupráci s Meridou a Cyklopointem jsme pro vás připravili soutěž, ve které můžete vyhrát jedno z kol, na kterých jsem letos jezdil. Jde konkrétně o špičkový karbonový bajk do lehčího terénu Merida Big.Nine 7000, který měl původní cenovku 99 990 Kč. Více se o kole a soutěži dozvíte ve videu:

Podrobnosti o soutěži se dozvíte na webu Cyklopointu, který je partnerem této soutěže. Základní princip a nejčastější otázky v bodech:

  • Pro účast v soutěži je nutné nakoupit v Cyklopointu alespoň za dva tisíce a použít při tom kód THKOLO, zároveň tím získáváte slevu 10%
  • Kód pro slevu a účast v soutěži lze uplatnit jak na e-shopu, tak v kamenných prodejnách (pro případ výhry je nutné na prodejně zanechat kontakt)
  • Sleva 10 % platí na vše kromě poukazů, servisu a produktů Garmin (u produktů Garmin neumožňují slevu obchodní podmínky, nicméně při uplatnění kódu budete zařazeni do soutěže)
  • Soutěží se do 24.12., výherce bude vylosován 7. ledna ze všech platných (nevrácených) objednávek
  • Soutěže je možné se zúčastnit i ze Slovenska, e-shop Cyklopoint.cz tam zasílá
  • V případě výhry bude kolo předáno výherci v nejbližší prodejně Cyklopointu. Pokud by to bylo v Brně, přijedu kolo předat osobně a můžeme se rovnou i krátce svézt.

Mé hlavní kolo, fialové celopéro Merida One-Sixty si ještě nechám, ať mám na čem jezdit. Ale znáte mě, když mám příležitost, rád zkouším nové věci a kola střídám trochu častěji, než je běžné. A tak do nové sezony vyjedu na něčem novém. Co to bude, to se ještě nechte překvapit. Ale je jisté že někdo z vás do nové sezony vyjede na černobílé karbonové raketě Merida Big.Nine 7000.

Trail Hunter

Jezdím na kole a lovím traily. Normálně mi říkají David, ale když jde o kola, tak jsem Trail Hunter. Točím videa a občas sem i něco napíšu.