Ostatní články

Trail Hunter Day 2024: Sejdeme se v Jedovnicích, ale někdy příště…

Na sobotu 5. října 2024 u základny Singletrailu Moravský kras v Jedovnicích je v plánu další Trail Hunter Day – den plný bajkerské zábavy, při kterém se můžeme setkat, společně zajezdit, otestovat nová kola a zasoutěžit si o hromadu atraktivních cen.

Pozor: Z důvodu nepříznivého počasí se Trail Hunter Day odkládá. V Jedovnicích má pršet celou sobotu a déšť začne už v pátek, shodují se na tom všechny předpovědní modely. Program bychom si v dešti moc neužili a traily by byly podmáčené, proto jsem se Trail Hunter Day rozhodl odložit. A protože je organizace testovačky, workshopů a doprovodného programu závislá na dalších lidech, se kterými jsme nenašli možný náhradní termín ještě teď během října, vrátí se Trail Hunter Day v plné parádě až zkraje příští sezony – předběžný termín je sobota 3. května. Teď během října uspořádám alespoň komunitní vyjížďku, termín bude vyhlášen na YouTube, Facebooku a Instagramu.

default

Program Trail Hunter Day

Od 10:00 je oficiální zahájení. Budu na místě na pokec či fotku, stejně tak bude k dispozici velký stánek s testováním kol Merida. K dispozici bude cca 25 kol, půjčování po hodinových slotech zdarma. Pro vážné zájemce o nějaké konkrétní modely je otevřena rezervace.

V areálu bude navíc k vidění přehlídka tuningových komponentů Spank a stan rozbalím i já sám a přivezu nějaké věci z Trail Hunter Shopu, které tam budou k zakoupení (umíme i platby kartou).

V 11:00 odhalení nového Trail Hunter Biku. Bude to docela překvápko, tak vám k tomu něco řeknu. Pak si zablbneme na louce přímo u základny, nějaké soutěže o ceny, challenge a sranda.

Základna bude otevřená a pokud vás přepadne hlad, můžete se v ní občerstvit.

Od 12:00 začnou bloky workshopů pro děti i dospělé na téma Manuál, Bunny hop a Wheelie pod taktovkou instruktorů z bajkové školy Flowride. Přidám se i osobně a účast bude zdarma. Pokud by se zájemců sešlo nějak extrémně moc, rozdělíme to na více skupin.

13:30 Společná vyjížďka po okolí, co zdevastovaný les a podmáčené traily dovolí. Ale konečně se po dlouhé uzavírce svezeme v Jedovnicích!

16:00 Obrovská tombola! Hromada atraktivních cen včetně cyklopočítače Bryton Rider S500E, radaru Gardia R300L, bot Five-Ten Freerider, Trail Hunter Kyblíku, nářadí, pumpy, oblečení…. už mám výhry nachystané ve dvou obrovských krabicích. Šance, že si něco odvezete je velmi vysoká! Do tomboly se můžete zapojit tím, že na Trail Hunter Day vyvinete nějakou aktivitu – přispějete na obnovu trailů, nebo si půjčíte kolo na test, zúčastníte se workshopu nebo si něco koupíte u stánku. Více aktivitami své šance zvýšíte.

Poté bude akce oficiálně ukončena, ale dál můžeme klábosit nebo jezdit, co počasí a tma dovolí.

Trail Hunter

Jezdím na kole a lovím traily. Normálně mi říkají David, ale když jde o kola, tak jsem Trail Hunter. Točím videa a občas sem i něco napíšu.